حجت‌الاسلام و المسلمین پناهیان گفت: روا نیست عزادار و محب اباعبدالله الحسین(ع) برای اربعین کم بگذارد.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، حجت‌الاسلام پناهیان در همایش زائران و فعالان پیاده‌روی اربعین در مشهد افزود: اکنون روا نیست عزادار و محب اباعبدالله الحسین(ع) برای اربعین کم بگذارد، چه رسد به اینکه اصلاً برای اربعین کار نکند. شما باور می‌کنید که یک کسی هیأت‌داری کند ولی برای اربعین کاری انجام ندهد؟! چون یک‌دفعه‌ای این سؤال پیش می‌آید که «اصلاً او برای چه هیأت‌داری می‌کند؟»

وی تصریح کرد: بنده اعتقاد دارم که هر کسی بخواهد برای اربعین کاری انجام دهد و قدمی برای اربعین امام حسین(ع) بردارد، امام حسین(ع) نام او را ثبت می‌کند. اصلاً آدم هر قدمی که برای اربعین بر می‌دارد، حالش واقعاً عوض می‌شود. ان‌شاء الله توفیق پیدا کنید در این مسیر نورانی قدم بردارید. مخصوصاً اربعین امسال که از نظر زمانی(فصلی) تقریباً نزدیک به همان زمانی است که زینب کبری(س) به کربلا بازگشتند و در این مسیر حرکت کردند.

وی ادامه داد: شما باورتان می‌آید کسی در طول سال برای امام حسین(ع) نذری بدهد، اما برای اربعین خرج نکند؟! اصلاً باور می‌کنید یک چنین افرادی موجود باشند، چون غفلت به این عظمت اصلاً امکان ندارد! اربعین درِ خانه تک تک ما را زده است. چطور ممکن است روضه‌ای که خودتان می‌گیرید، برای شما اهمیت داشته باشد ولی در اربعین که خودِ اباعبدالله الحسین(ع) در کربلا روضه گرفته است و خواهرش زینب کبری(س) در راه است-و اربعین خودش را به کربلا می‌رساند- این مجلس بزرگ روضه ارباب، برایتان اهمیت نداشته باشد؟! یقیناً باید برای این روضه ارباب بیشتر اهمیت قائل شد. ما باید این را یک فرهنگ کنیم و به همدیگر بگوییم.

وی با بیان اینکه موضوع «اربعین» از رفتار مستحبی عارفانه معنوی گذشته و اکنون وظیفه است گفت: وقتی ما در اربعین حاضر می‌شویم، به اقتدار حسینی در جهان کمک کرده‌ایم. آیا می‌شود در این مسأله کم گذاشت؟! هرکسی با یک‌بار تجربه، آثار معنوی پیاده‌روی اربعین را در وجود خود احساس می‌کند.

وی درباره اسرار اربعین گفت: وقتی انسان به عظمت ثواب پیاده رفتن برای زیارت امام حسین(ع) نگاه می‌کند، به این نتیجه می‌رسد که هیچ عملی پرثواب‌تر از این عمل برای مؤمنین، قرار داده نشده است.

(امام صادق(ع): مَنْ زَارَ قَبْرَ الْحُسَیْنِ ع کَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکُلِّ خُطْوَةٍ حِجَّةً وَ عُمْرَةً؛ عوالی‌اللئالی/4/82) (مَنْ أَتَى قَبْرَ الْحُسَیْنِ ع مَاشِیاً کَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکُلِّ خُطْوَةٍ أَلْفَ حَسَنَةٍ وَ مَحَا عَنْهُ أَلْفَ سَیِّئَةٍ وَ رَفَعَ لَهُ أَلْفَ دَرَجَةٍ؛ کامل الزیارات/133) (مَنْ أَتَى قَبْرَ الْحُسَیْنِ ع مَاشِیاً کَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکُلِّ خُطْوَةٍ وَ بِکُلِّ قَدَمٍ یَرْفَعُهَا وَ یَضَعُهَا عِتْقَ رَقَبَةٍ مِنْ وُلْدِ إِسْمَاعِیلَ؛ کامل الزیارات134)


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • mohsen ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۷
    0 0
    همه روز روزه بودن،‌ همه شب نماز کردن همه ساله حج نمودن، سفر حجاز کردن ز مدینه تا به کعبه، سر و پا برهنه رفتن دو لب از برای لبیک، به وظیفه باز کردن به مساجد و معابر، همه اعتکاف جستن ز ملاهی و مناهی همه احتراز کردن شب جمعه‌ها نخفتن،‌ به خدای راز گفتن ز وجود بی نیازش، طلب نیاز کردن به خدا که هیچ کس را، ثمر آنقدر نباشد که به روی ناامیدی در بسته باز کردن ((نوکر امام حسینم هستیم))
  • ۱۲:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۷
    0 0
    سند اینکه بالاترین ثواب پیاده رفتن به زیارت است ذکر کنید
  • ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۷
    0 0
    حاج اقا کلمه ارباب بیشتر مربوط به خوانین هست! بهتر نیست از همون کلمه مولا استفاده شود؟
  • حمید ۲۳:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۷
    0 0
    آیا خود ایشان برای زیارت اربعین پیاده روی کرده است؟
  • ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۸
    0 0
    خوش به حال آنهایی که می تونند امسال پیاده به کربلا برن از طرف همه ما نایب الزیاره باشید
  • حسن ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۸
    0 0
    بله. استاد پناهیان هر سال در پیاده روی حضور دارند و سخنرانی های کاربردی را در هیئت های بین راه نجف تا کربلا انجام می دهند.
  • مهدی ۱۸:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۸
    0 0
    ایشان در مسیر و درموکبهای مشخص هر سال سخنرانی دارند و در پیاده روی شرکت می کنند انشا الله شما هم سئوالات بنی اسرائیلی نکنی و مشرف بشی ایشان رو می بینی . داش حمید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس